El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la restauració de la façana de l'Ajuntament de Sarrià de Ter

3 de Setembre de 2009

Les obres han estat finançades amb 100.000 euros a través del programa de la Diputació de Girona del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat la restauració de la façana de la Casa Consistorial de Sarrià de Ter (Gironès) aquest dijous, 3 de setembre al vespre. El conseller ha estat acompanyat per l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, i la directora dels Serveis Territorials del departament a Girona, Mireia Mata.

 

 

Les obres de restauració de la façana s’engloben en el projecte de millora dels edificis municipals com són l’Ajuntament i el Centre Cívic la Cooperativa. Per aquestes millores s’han invertit 100.000 euros a través del programa de la Diputació de Girona del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya.

 

La rehabilitació de la façana ha consistit, principalment, en la reparació de fissures, esquerdes i punts en mal estat; neteja de la barana de pedra artificial dels balcons amb aigua a pressió; rejuntat i impermeabilització de balustres de pedra dels balcons, i pintat de la façana amb pintura amb base de silicats d’acabat mate.

 

L’acte d’inauguració, que ha tingut lloc a la sala de Plens, ha comptat amb els parlaments del conseller Jordi Ausàs i de l’alcalde del municipi, Roger Torrent. A continuació, el conseller Jordi Ausàs ha assistit, des del balcó, al pregó de la Festa Major de Sarrià de Ter a càrrec del senyor Lluís Palahí.

Link:http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=16093&idioma=0&departament=44&canal=45

M.MERCÈ COROMINAS NOGUERA
C. EMILI GRAHIT, 62 ENT. 1ª 17003 GIRONA SPAIN        TEL. +34 972 22 33 95         FAX +34 972 42 64 85         mmcorominas@coac.net