La Diputació lliura els plans d'accessibilitat a 24 municipis

26 d'Abril de 2013

La Diputació de Girona va lliurar ahir els plans d'accessibilitat a 24 municipis gironins i ja en són 64 els que disposen d'un pla d'accessibilitat, que s'ha redactat gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona, l'ONCE i la IMSERSO. Els plans els han redactat l'empresa Ciutats per a tots i l'arquitecta Maria Mercè Corominas.

L'acte, que va tenir lloc al saló de plens de la Diputació, va anar a càrrec de Xavier Soy, vicepresident primer de la institució i d'Imma Colom, diputada d'Acció Social. Els municipis que han rebut els plans són Bescanó, Breda, Camprodon, Celrà, Cadaqués, Campdevànol, la Cellera de Ter, Cornellà de Terri, Quart, Pals, la Jonquera, Riells i Viabrea, Sant Julià de Ramis, Santa Cristina d'Aro, Fornells de la Selva, Vilafant, Vilanant, Masarc, Crespià, Vilaür, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Viladasens i Torrent.

El Pla d'Accessibilitat Municipal és una eina per promoure l'accessibilitat en l'àmbit municipal a fi d'assolir l'eliminació progressiva de les barreres arquitectòniques en diferents espais de la població com són la via pública, els edificis, els transports i la comunicació.

 

Link: http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/26/diputacio-lliura-plans-daccessibilitat-24-municipis/614597.html

M.MERCÈ COROMINAS NOGUERA
C. EMILI GRAHIT, 62 ENT. 1ª 17003 GIRONA SPAIN        TEL. +34 972 22 33 95         FAX +34 972 42 64 85         mmcorominas@coac.net