2013

Projecte per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat al municipi de l'Armentera (Alt Empordà). Els propietaris buscaven una casa molt  funcional peró pensant també en el disseny.

Per les seves necessitats en la distribució de la planta baixa s'hi van disposar dos dormitoris, una cambra higiènica adaptada , la cuina  oberta al menjador, la sala d’estar, un traster-rebost. El porxo situat a la part posterior s'obre sobre el jardi i connecta directament amb la piscina amb l'intenció de poder fer hi vida molta part de l'any, ja que queda resguardat del vent. A la planta pis el dormitori principal, el bany i el vestidor. 

En tot el projecte s'ha tingut molta cura en tenir un contacte tant visual com fisic molt directe amb el jardi de l'entorn, a totes les dependencies. S' han buscat transparències i s'han deixat espais oberts per poder tenir molta flexilibilitat d'utilització.

M.MERCÈ COROMINAS NOGUERA
C. EMILI GRAHIT, 62 ENT. 1ª 17003 GIRONA SPAIN        TEL. +34 972 22 33 95         FAX +34 972 42 64 85         mmcorominas@coac.net