Comencen les obres a la plaça Marquès de Camps per fer-la més accessible

21 d'Abril de 2009

L'empresa Ocife 75 SL va començar ahir els primers treballs per a la reforma de la plaça Marquès de Camps de Girona. Les tasques han de servir per eliminar l'esglaó de les voreres, que ara actuen com a barreres arquitectòniques. L'import total de les obres és de 258.178,30 euros i el termini d'execució previst és de cinc mesos.


Els treballs provocaran l'eliminació del gran aparcament de motos que ara hi ha en un lateral de la plaça (el que fa cruïlla amb l'accés a la Gran Via de Jaume I). Per cobrir la demanada d'aparcament de motos a la zona, l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Girona ha previst tres espais diferents on senyalitzarà noves places per a aquests vehicles. Seran als carrer Álvarez de Castro, Bonastruc de Porta i avinguda Vint de Juny. Són espais propers a les cruïlles, que permeten als vehicles que circulen tenir una major visibilitat tant per a vehicles com per a vianants, ja que les motos no fan de barrera. 


Ahir els treballs van consistir, sobretot, en el tancament de la part afectada per les obres. Les motocicletes ja no podien aparcar en el seu espai. No obstant això, ja hi havia els nous aparcaments senyalitzats.

 

Link:http://www.diaridegirona.cat/girona/2009/04/21/comencen-obres-placa-marques-camps-mes-accessible/327426.html

M.MERCÈ COROMINAS NOGUERA
C. EMILI GRAHIT, 62 ENT. 1ª 17003 GIRONA SPAIN        TEL. +34 972 22 33 95         FAX +34 972 42 64 85         mmcorominas@coac.net